Matematik

Nogen der kan/gider hjælpe ?

22. januar 2012 af mira4100 (Slettet)

Hej Studieportalen.

Jeg har en opgave for i matematik som jeg ikke rigtig forstår. Spørgsmålet lyder : 

Beskriv de statistiske deskriptorer og diagrammer som anvendes ved grupperede observationer.

Kan nogen hjælpe mig. det vil være en stor hjælp :).

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af aatgsue (Slettet)

Hvad får du af oplysninger? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2012 af Mariaass (Slettet)

Tænker det samme som "ChillerNårDuFlexer", hvilke oplysninger får du?

Ps.

Jeg har en aflevering til i morgen, og jeg har svært ved fire af opgaverne i MATAB1, som lyder således

1. Linjerne m og n er parallelle. Linjen m går gennem A (3,4) og skærer x-aksen i (-6,0). Linjen n skærer y-aksen i (0,-3). Angiv en ligning for hver af linjerne m og n.

2. Skriv en ligning på formen y - y0 = a(x - x0) for den linje, der går gennem punkterne K (-3,10) og L (4,-1). Skriv derefter ligningen på formen ax + by + c = 0, idet a, b og c ønskes angivet som hele tal.

3. Tegn den rette linje, der har ligningen 3x - 2y - 8 = 0, ved at finde to punkter med hele koordinater på linjen. Angiv derefter dens hældning.

4. Linjen m1 har ligningen 3x + 4y - 28 = 0. Tegn linjen. Linjen m2 er parallel med m1 og går gennem punktet (4,6). Skriv en ligning op for m2.

Det haster ret meget med andre afleveringer ved siden af, så det kunne være dejligt, hvis nogle havde tid til evt. at løse dem for mig eller give en uddybende forklaring.

Tak på forhånd!


Svar #3
22. januar 2012 af mira4100 (Slettet)

Altså de oplysninger jeg har er bare højderne i klassen. også lyder opgaven 

2) Grupperede observationer
Beskriv de statistiske deskriptorer og diagrammer som anvendes ved grupperede observationer.


Skriv et svar til: Nogen der kan/gider hjælpe ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.