Matematik

Gode idéer

26. januar 2012 af millamus - Niveau: 8. klasse

Hej er der nogle som kan digte en god historie til denne ligning:

 

3x + 8 = 20


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2012 af danmadsen (Slettet)

du tager og minusser med 8 på begge sider så kommer det til og stå 3x = 12 også dividere du 3 med 12 som så bliver 4 så hedder den x = 4

3x + 8 = 20

3x + 8 - 8 = 20 - 8

3x = 12

3/12 

x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2012 af NejTilSvampe

#1 - læste du overhovedet spørgsmålet? :p


Skriv et svar til: Gode idéer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.