Matematik

Isolering af n?????

27. januar 2012 af hugo89 (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan jeg isolerer n i den her sammenhæng, håber i kan hjælpe:

 

104000 = 52000*(1+0,03)n Find n....

hvordan gør jeg??? uden solve, men gerne med lommeregner...


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

n = log(104000/52000) / log(1,03) = log(2) / log(1,03)


Skriv et svar til: Isolering af n?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.