Matematik

Formel på restgæld

30. januar 2012 af matematikNooben (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen som har formlen på restgæld?;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2012 af Walras

En formel for restgæld?

Restgæld=Gæld-Samlet mængde afdrag

måske...Men du må skrive din opgave, hvis du vil have noget mere præcist.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2012 af klimasven (Slettet)

Se formel A3 i http://www.jyttemelin.dk/uvmformelsamlingmatappendiks.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2012 af mathon

        lige efter m'te indbetaling      m<n
når
        a = y - G·r


        Grest = G - (a/r)·((1+r)m - 1)

   


Skriv et svar til: Formel på restgæld

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.