Matematik

Vækst og funktion!

04. februar 2012 af Falaffel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-) 

 

Hvad er forskellen på en eksponentiel vækst og funktion? 

Hvis i har noget viden liggende om eksponentiel vækst og funktion, må i meget gerne skrive det ! :-)

Tak på forhånd 


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. februar 2012 af mathon

             eksponentiel funktion
                                                        f(x) = y = b·ax = b·(1+r)x

             eksponentiel vækst
                                                        f '(x) = dy/dx = ln(a)·y

       


Svar #2
04. februar 2012 af Falaffel (Slettet)

Forstår ikke eksponentiel vækst ??? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

Vækst er, når noget vokser.

En eksponentiel funktion er en funktion, hvor x (eller t) står som eksponent dvs. "oppe i luften"

Hvis den måde, noget  vokser på kan beskrives med en eksponentiel funktion, kaldes måden det vokser på for eksponentiel vækst


Skriv et svar til: Vækst og funktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.