Matematik

Opstilling af formel

06. februar 2012 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

i denne opgave skal jeg opstille en formel. Kan ikke rigtig komme frem til hvilken formel der er den rigtige?

Så håber på lidt hjælp :)

Har vedhæftet opgaven ..

Vedhæftet fil: opg3.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du skal opstille en lineær forskrift for udgiften y til vand som funktion af vandforbruget x , dvs en forskrift af formen

y = a·x + b


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2012 af nielsenHTX

a) hvis jeg nu siger det er en lineær sammenhæng altså</o:p>

g(x)=ax+b hvad tror du så a og b skal være? </o:p>

b)

løs g(x)=y


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. februar 2012 af mathon

      Holstebro
                            y = 34,15x + 581,25

      Hillerød
                            y = 49,38x +308,75

                  
                            34,15x + 581,25 < 49,38x + 308,75


Svar #4
07. februar 2012 af prutprut (Slettet)

mange tak alle tre :)


Skriv et svar til: Opstilling af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.