Matematik

Fodbold bane areal

09. februar 2012 af CecilieRigmor (Slettet)

Hej alle

Jeg er igang med en blækregning, jeg har en opg. jeg er totalt død i håber i kan hjælpe.

angiv forslag til længde og bredde på en fodboldbane med et areal på en halv hektar.

En halv hektar er 5000m^2

hvordan finder jeg længde og bredde?

Mvh Cecilie


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2012 af 123434 (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. februar 2012 af nielsenHTX

arealet af en fodboldbane er længde * bredde</o:p>

en fodboldbane har normalt en længde mellem 90-120m </o:p>

vælges en længde på 100m bliver bredden </o:p>

l*b=5000 </o:p>

med l=100</o:p>

100b=5000</o:p>

b=50 </o:p>

 


Svar #3
09. februar 2012 af CecilieRigmor (Slettet)

Jeg fatter det ikke helt :-S


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2012 af 123434 (Slettet)

3#

Du bestemmer selv højde og bredde. Det skal bare give 5000m^2

 


Svar #5
09. februar 2012 af CecilieRigmor (Slettet)

når jo, nu forstår jeg det.

TAK! :-D


Skriv et svar til: Fodbold bane areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.