Matematik

Integration vha. substitution

13. februar 2012 af TVDM (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. Sidder virkelig fast med de vedhæftede opgaver ( kun d, e og f). Jeg ved jeg skal bruge substitution, men ved ikke hvordan.

Nogen der ved hvordan de tre opgaver skal løses? Eller som muligvis kunne forklare, hvordan man kunne gøre?

Håber der er en der kan hjælpe :-) 

 

Vedhæftet fil: opg. 203.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2012 af mathon

    benyt
                    ∫ f '(x)·g(f(x))dx = G(f(x)) + k

       med
                      u = f(x)        du = f '(x)·dx
hvoraf
                     ∫ f '(x)·g(f(x))dx = ∫ g(u)du   =  G(u) + k = G(f(x)) + k


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2012 af mathon

d)

Vedhæftet fil:substitution_d.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2012 af mathon

e)

Vedhæftet fil:substitution_e.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2012 af mathon

f)

Vedhæftet fil:substitution_f.doc

Svar #5
23. februar 2012 af TVDM (Slettet)

Tusind tak! 


Skriv et svar til: Integration vha. substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.