Fysik

hjælp til en masse fysik

14. februar 2012 af amarietkokasse (Slettet)

vi har en del opgaver vi skal lave men vi kan ikke finde ud af dem. nogen der kan hjælpe opgaverne ligger i den vedhæftede fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2012 af Kagerne (Slettet)

16 sider med fysikopgaver, og I har ikke engang kunne prøve på at løse en enkelt selv. Har I overhovedet kigget på dem i stedet for bare at smide et eller andet op i håb om at der lige er nogen der laver det?


Svar #2
23. februar 2012 af amarietkokasse (Slettet)

hvis du kan se det har vi lavet aflervering 1,2,3,4 og 6 og lidt af de andre. vi regner ikke med nogen laver det, men håber på nogen lige kan se en formel vi måske kan bruge i en af opgaverne


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2012 af cecilielow (Slettet)

hvordan regner du 2.2.2? :)

jeg har før gjort sådan:

1. isotop hedder 12/6 c = 12,0 U

2. isotop hedder 13/6 c = 13,0 u

 

så går jeg så ned og siger 

0.9889 * 12 + 0.0111 * 13 = 12.0114

 

men nu bliver jeg i tvivl om det er rigtigt :S


Skriv et svar til: hjælp til en masse fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.