Matematik

Ekspontielle funktioner

15. februar 2012 af hansog (Slettet)

Jeg sidder lige nu med ligningen 4^3x=776 og ligning 3,5*3,5^x=280,7, der står at jeg skal beregne dem, så kan ikke bare bruge solve funktionen, hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2012 af nielsenHTX

går ud fra du mener 43x=776

43x=776   ⇔   tager log på begge sider

3x*log(4)=log(776)   så skulle du gerne kunne resten

 det samme skal gøres i den anden


Skriv et svar til: Ekspontielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.