Matematik
Arealet af M
26. februar 2012 af
CeciliaBech (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Min opgave lyser således:
to funktioner f og g er bestemt ved
f(x)= x^2 + 4x + 10
g(x)= x + 14
Graferne for f og g afgrænser en punktmængde M, der har et areal
Bestem arealet M
Svar #2
26. februar 2012 af YesMe (Slettet)
Løs ligninger f(x) = g(x). Du får 2 løsninger.
A = x1∫x2 (f(x) - g(x)) dx , hvis det gælder om g(x) < f(x) og x1 < x2
Skriv et svar til: Arealet af M
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
