Matematik

Funktioner

28. februar 2012 af Onleene95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej.

F(x) = 2x – 3 og G(x) = - x + 2


1) F(x) = G(x) <=> 2x – 3 = -x + 2

Hvad skal jeg så gøre? gerne hvis hvad jeg skal gøre.

Kan jeg bare samle x'erne på den ene side af lighedstegnet?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2012 af Salihu (Slettet)

se evt. denne hjemmeside til løsning af simple ligninger

http://uvmat.dk/pmh/1g/cniveau/uvlign/uvlign.htm


Svar #2
28. februar 2012 af Onleene95 (Slettet)

takker

 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.