Matematik

Forskrift for en funktion!!!

29. februar 2012 af wow12 (Slettet)

Beregn forskriften for følgende eksponentielle udviklinger.

f(3) = 17 og fordoblingskonstanten er 13

Min sidste opgave, men er gået i står med den. Hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at f(x) = b·2x/13 og at f(3) = 17 . Bestem nu b .


Svar #2
29. februar 2012 af wow12 (Slettet)

men hvordan skal jeg finde frem til forskriften??


Svar #3
29. februar 2012 af wow12 (Slettet)

Someone??


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. februar 2012 af nielsenHTX

#2 den er jo næsten givet i #1...

b·23/13=17  ⇒b=17/(23/13)≈14,487

hvis den skal stå som f(x)=b*ax så er a=21/13

 

 


Svar #5
29. februar 2012 af wow12 (Slettet)

når ja self det mig der sidder og sover tak for det


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2012 af karitter (Slettet)

Y= x * 2 - 3

 

 


Skriv et svar til: Forskrift for en funktion!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.