Matematik

Løs ligninen 3. grads?

01. marts 2012 af LeeHP (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey jeg har et problem med et opgave til imorgen:

 

(2x+10)(x2-4x-12)=0

hjælp tak ^^


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2012 af mathon

                2(x+5)·(x2- 4x-12) = 0

kræver
                          x+5 = 0       v       x2- 4x-12=0


Svar #2
01. marts 2012 af LeeHP (Slettet)

Det kan da ikke være det endelige svar? 

 

x = ?

x= ? 

x= ? 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. marts 2012 af mathon

                                     ...nej dem beregner du


Svar #4
01. marts 2012 af LeeHP (Slettet)

ok tak 


Skriv et svar til: Løs ligninen 3. grads?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.