Matematik

Funktioner

02. marts 2012 af emmaline12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hey! har et lidt stort problem med en opgave i en aflevering til her om en 1½ time. Billede af opgaven er vedhæftet da jeg ikke kunne skrive det hele ind, tag et gik og tager meget gerne imod nogle råd til at komme fremad! :-)

Vedhæftet fil: opgave 3.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

a) Løs ligningen f(x) = 0 ved brug af nulreglen. Funktionen er allerede faktoriseret.

Beregn den afledede f '(x) og løs ligningen f '(x) = 0.

b) Tangenten til grafen for funktionen f(x) i punktet (x0 , f(x0)) har ligningen

y = f'(x0) · (x - x0) + f(x0)

 

 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.