Fysik

mekanisk energi

06. marts 2012 af detgamlegrækenland (Slettet)

Hvordan isolerer man v2 i denne ligning?

m•g•h=1/2•m•v2+m•g•h

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Den er nem. v = 0.

Træk m*g*h fra på hver side. Divider derefter med (1/2*m). Tag kvadratroden.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

det kan du selv se, er forkert, medmindre den kinetiske energi er 0, og det kan den da også være, hvis noget ligger stille i et system


Svar #3
06. marts 2012 af detgamlegrækenland (Slettet)

Vil dette være korrekt?

m•g•h=1/2•m•v2+m•g•h

m•g•h/m•g•h =1/2•m•v2

Her vil mgh bare gå ud med hinanden på venstre side?

 

 


Skriv et svar til: mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.