Matematik

areal

06. marts 2012 af matematik7 (Slettet)

Jepsen har en grund, formet som et rektangel.

Omkredsen er 132 m - og den er 24 m længere end den er bred.

Hvor lang og hvor bred er grunden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2012 af nielsenHTX

kaldes den ene side x må det gælde at

O=2x+2(x+24)

vi ved så hvor meget omkredsen er så find x i

132=2x+2(x+24)   

det giver længden på den ene side den anden er så x+24

alternativt kan du løse to ligninger med 2 ubekendte.

x=y+24 og 132=2x+2y


Svar #2
06. marts 2012 af matematik7 (Slettet)

Tak for hjælpen.

Jeg er ikke ret god til ligninger kan din forklaring "skæres" mere ud i pap ;o)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

(Hvorfor giver man opgaven overskriften "areal" , når det drejer sig om omkreds?)


Svar #4
06. marts 2012 af matematik7 (Slettet)

er det et problem for dig? det var lige det ord der faldt mig ind


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. marts 2012 af Jegvedingenting

#3

Hvor lang og hvor bred er grunden? ≠ (Hvorfor giver man opgaven overskriften "areal" , når det drejer sig om omkreds?)


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.