Matematik

i perioden 1960-2005..

08. marts 2012 af Louimo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Please, er der nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: opg 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af YesMe (Slettet)

y = f(x) = 3.4·1.0225x

"hvor y (eller f(x)) er befolkningstaller, målt i millioner, og x er antal år efter 1960."

Hvad betyder det, hvis

f(0) = 3.4·1.02250 = 3.4     ?

f(1) = 3.4·1.02251 = 3.4756    ?


Skriv et svar til: i perioden 1960-2005..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.