Matematik

opstilling af diff. ligning.

11. marts 2012 af Marrihansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved ikke hvorledes denne differentialligning skal opstilles.

Nogen der har nogle forslag?

opgaven løses uden hjælpe midler.

Vedhæftet fil: 9.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2012 af OhFortuna (Slettet)

dS/dt = k (S(67-S))


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2012 af mathon

eller skrevet
                                         dS/dt  =  0,0029·S·(67 - S)


Svar #3
12. marts 2012 af Marrihansen (Slettet)

Men hvordan gør du? For kan aldrig se finde du af hvordan og hvorledes...


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2012 af OhFortuna (Slettet)

Mathon og jeg gør bare hvad der står: kort sammenvattet:

"Den hastighed hvormed S vokser i tiden" betyder dS/dt (forandring af S i tiden)

"er proportional med "  : dS/dt = k * ......

"produktet af S og 67-S" : dS/dt = k * S*(67-S)

 


Svar #5
12. marts 2012 af Marrihansen (Slettet)

Kan bare ikke selv se det for mig, disse opgaver forbliver blanke hver gang jeg får disse opgaver for synes jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du må træne dig selv i at lære at læse (og forstå) en tekst.


Skriv et svar til: opstilling af diff. ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.