Kemi
NEM KEMI OPG (TITRERING)
16. august 2005 af
camilla2 (Slettet)
10 mL af en syre titreres med 0,100 M NaOH.
Ved ækv. punktet er der brugt 23,2 mL.
Find c(syre)
hvad skal jeg gøre her?
Ved ækv. punktet er der brugt 23,2 mL.
Find c(syre)
hvad skal jeg gøre her?
Svar #1
16. august 2005 af KemiKasper (Slettet)
Der sker følgende titreringsreaktion:
H+ + OH- --> H2O
Ved ækvivalenspunktet er der tilsat ligeså meget base som der var syre i opløsningen. Benyt følgende sammenhæng:
c = n/V
H+ + OH- --> H2O
Ved ækvivalenspunktet er der tilsat ligeså meget base som der var syre i opløsningen. Benyt følgende sammenhæng:
c = n/V
Svar #2
16. august 2005 af IBM (Slettet)
Bestem nOH- af n=c*V
OH- og syren reagerer i forholdet 1:1 efter følgende reaktionsskema:
OH- + H3O+ --> 2H20
Ved ækvivalenspunktet gælder der, at nOH- = nH3O+. Bestem syrens koncentration af:
c = n/V(samlet)
OH- og syren reagerer i forholdet 1:1 efter følgende reaktionsskema:
OH- + H3O+ --> 2H20
Ved ækvivalenspunktet gælder der, at nOH- = nH3O+. Bestem syrens koncentration af:
c = n/V(samlet)
Skriv et svar til: NEM KEMI OPG (TITRERING)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
