Matematik

Funktion

26. marts 2012 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har denne graf (som jeg har prøvet at lave) og jeg skal angive funktionen........ Kan I hjælpe mig? Hvad er funktionen?

                          Y aksen

  ___________  4 I________________ Grafen :D

                            3 I

                            2 I

                            1 I 

------4---3--2-- 1 --0--1---2----3--4------    X aksen                 

                          -1  I

                          -2  I

                          -3  I

På forhånd tak :D

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er grafen for den rette linie med ligningen y = 4 .


Svar #2
26. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Jeg skal have et funktions udtryk altså f(x) = ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, f(x) = 4 .


Svar #4
26. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Okay....... Så der skal ikke stå noget med f(x) = x + eller - et eller andet?


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej; f(x) er jo lig med 4 for enhver værdi af x.


Svar #6
26. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.