Fysik

Temperatur som funktion af resistansen

04. april 2012 af Matematikgym (Slettet) - Niveau: A-niveau

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2012 af AskTheAfghan

R = Rs(T/Ts)1.2  ⇔  (R/Rs)1/1.2 = T/Ts

dermed   T = Ts(R/Rs)1/1.2 = Ts(R/Rs)0.83

(Trådstarteren spurgte om hvordan potensen kunne "omskrives" fra 1.2 til 0.83 efter at have isoleret T

- selvom spørgsmålet ikke rigtigt gav nogen mening.)


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. april 2012 af mathon

 

          

                                        T(R) = (1/α)·((R/Ro) - 1)
 

hvor
         α er resistansens specifikke temperaturkoefficent målt i K-1


Skriv et svar til: Temperatur som funktion af resistansen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.