Matematik

simpel isolation

06. april 2012 af tony tango (Slettet) - Niveau: C-niveau

har jeg isoleret s rigtigt i følgende opgave: isolér s i udtrykket p = 4/(r+s) 

p = 4/(r+s) <=> (r+s) * p = 4 <=> s * p = 4 - r <=> s = (4 - r)/p

grunden til at jeg er i tvivl er at min kammerat har fået følgende resultat: s = (4/p) - r 

måske er det det samme der står i begge resultater??

tak på forhånd

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Dit resultat er ikke korrekt. Man finder

s = (4/p) - r

præcis som din ven fandt det. Du glemmer at gange begge led i størrelsen (r+s) med p .


Svar #2
06. april 2012 af tony tango (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: simpel isolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.