Matematik

formel

09. april 2012 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej :)

skal opstille en formel i denne opgave, men kan ikke komme frem til hvilken formel jeg skal bruge for at komme frem til det rigtige resultat ?

håber på lidt hjælp :)

Vedhæftet fil: opg 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2012 af peter lind

Filen er ulæselig. Brug et andet format end det rædselsfulde docx format


Svar #2
09. april 2012 af prutprut (Slettet)

håber det er bedre ..


Svar #3
09. april 2012 af prutprut (Slettet)

her er den

Vedhæftet fil:opg 333.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2012 af peter lind

Ved 21 grader er pulsen 155 Den stiger med 2  når temperaturen stiger med 1 grad

Du får altså

temperatur                          puls

21                                         155

22=21+1                              157(155+2)

23 = 21+1+1                       159(157+2=155 +2+2=155+2*2)

24 =21+1+1+1                    161 (159+2 = 155+2+2+2 )

 

x                                    ?


Skriv et svar til: formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.