Matematik

Funktion

09. april 2012 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey!

er der en eller flere som kan forklare mig hvordan jeg kommer fre til F(x) ??

:)

Vedhæftet fil: opg 5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2012 af peter lind

Lad være med at bruge det rædselsfulde docx format. Det er ulæselig


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2012 af JesperHP (Slettet)

Det en stamfunktion til f(x), derfor findes den ved at integrere f(x). Du bruger oplysningen om skæringspunkt til at bestemme konstanten i stamfunktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2012 af nielsenHTX

#1 er nok nærmere noget med din opsætning at gøre...

du skal bestemme F(x)=∫ex+10x=ex+5x2+k for at bestemme k skal du så løse ligningen

e0+5*02+k=2  find k


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2012 af peter lind

#3 Nej. Det har noget at gøre med at ikke alle programmer kan læse det format.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.