Matematik
funktion
21. august 2005 af
Noa (Slettet)
er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal lave i opgaven her.
angiv en regneforskrift for den funktion f, der opfylder
f´(x)=sin2x og f(1/2Pi) = 2
ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an nogen der kan hjælpe??
angiv en regneforskrift for den funktion f, der opfylder
f´(x)=sin2x og f(1/2Pi) = 2
ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an nogen der kan hjælpe??
Svar #1
21. august 2005 af Darwin (Slettet)
Du kære integralregning, hvor f(1/2Pi) = 2 anvendes til at bestemme k.
Svar #3
21. august 2005 af Epsilon (Slettet)
#2: Integrer f'(x) og benyt oplysningen f(pi/2) = 2 til at bestemme integrationskonstanten ('k' i indlæg #1).
//Singularity
//Singularity
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
