Matematik
mat-hjælp gået i stå
21. august 2005 af
migmig (Slettet)
en købmand køber 2 partier kaffe, nr 1 til 1,60 kr pr kg og nr 2 til 1,20 kr pr kg.
når partierne tilsammen indeholder 105 kg og partiet nr 2 indeholder dobbelt så mange kg som nr 1, hvor mange kg indeholder da hvert a partierne?
jeg er gået i stå, hvad ska jeg gøre?
når partierne tilsammen indeholder 105 kg og partiet nr 2 indeholder dobbelt så mange kg som nr 1, hvor mange kg indeholder da hvert a partierne?
jeg er gået i stå, hvad ska jeg gøre?
Svar #1
21. august 2005 af Molle (Slettet)
Simpel ligning:
x+2x=105kg
3x = 105kg
x = 35kg
Parti 1 = 35kg
Parti 2 = 2*Parti1 = 70kg
x+2x=105kg
3x = 105kg
x = 35kg
Parti 1 = 35kg
Parti 2 = 2*Parti1 = 70kg
Skriv et svar til: mat-hjælp gået i stå
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
