Matematik

Hvad betyder dette tegn :=

17. april 2012 af Matrine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad betyder dette tegn :=
?


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. april 2012 af mathon

             :=    sættes lig med


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. april 2012 af WHiP (Slettet)

Man bruger det typisk i matematikprogrammer når man skal definerer noget

 


Svar #3
17. april 2012 af Matrine (Slettet)

tak! men hvad er forskellen fra et almindeligt = tegn så? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

med tegnet := gemmer computerprogrammet udregningen som en intern "fil".


Svar #5
17. april 2012 af Matrine (Slettet)

ok tak!


Skriv et svar til: Hvad betyder dette tegn :=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.