Kemi

i orden?

18. april 2012 af tony tango (Slettet) - Niveau: A-niveau

har jeg svaret rigtigt på de a) , b), c) og d) i opg 1 i vedhæftede sæt? jeg er stadig igang med e)'eren!

 a): 2-amino-4-methylpentansyre

b): I = aldehyd --> carboxylsyre og dermed der tale om en oxidationsreaktion

    II = aldehyd --> alkohol og dermed er der tale om en reduktionsreaktion

c): spektrum 3 = stof B fordi spektrum 3 indeholder COOH 

spektrum 1 = stof C pga OH

spektrum 2 = stof A pga carbonylgruppen

d) C6H12O + C-COOH --> C7H14O2

e)...? 

Vedhæftet fil: vejledende eksamenssæt.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2012 af PoKulaKi (Slettet)

Jeg tror, at du her skrevet forkert i d) der er et C for meget på den første reaktant, og der mangler nogle H'er på eddikesyren. ellers ser det rigtigt ud.


Skriv et svar til: i orden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.