Matematik

Simpel ligning

19. april 2012 af kjqv (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har nedenstående ligning kan simpelthen ikke få den løst på forhånd tak, vi gerne se mellemregningerne. 

 

x(1-0,15)=(x+0,006)(1-0,335)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. april 2012 af Walras

Udregn dog parenteserne. Gang så ud. Derefter har du en mere end almindelig simpel ligning.


Svar #2
19. april 2012 af kjqv (Slettet)

Jeg tror jeg har mistet tråden, kan bare ikke få det til passe selvom jeg udregner parenteserne min ven. Måske kunne du vise mig det. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. april 2012 af nielsenHTX

#2

x(1-0,15)=(x+0,006)(1-0,335) ⇔

0,85x=x-0,335x+0,006-0,006*0,335 ⇔ fortsæt selv....


Skriv et svar til: Simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.