Matematik

Areal af en cirkelskive

22. april 2012 af hurlumhey (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn arealet af messingloddet A med formlen for arealet for en cirkelskive med diameter d=0,030m.

Mit spørgsmål er ikke hvordan man regner det ud, men hvordan formlen for arealet af en cirkelskive ser ud.
Håber i kan hjælpe mig..


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. april 2012 af mette48 (Slettet)

A=πr2


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. april 2012 af mathon

                                Acirkel = (π/4)·d2


Skriv et svar til: Areal af en cirkelskive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.