Fysik
Metoder
Hvilken metode skal man bruge hvis man vil finde ud af om frugtsaften er fortyndet eller koncentreret ?
Tak på forhånd. :)
Svar #1
24. april 2012 af hesch (Slettet)
Dette er vist en opgave for organisk kemi ? men fysik-forslag: Måling af transperens ( gennemtrængelighed for lys ), elektrisk ledningsevne, overfladespænding, viskositet ( hvor tyktflydende ), vægtfylde ( anvendes til måling af alkoholkoncentration i vin ), dæmpning af ultralyd.
Ellers se:
https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=564999
.... hvoraf det fremgår, at man til frugsafter tilsætter konserveringsmidler, der er sure. Kemikererne kan måle koncentration af disse midler ved titrering
Svar #2
24. april 2012 af hesch (Slettet)
Der var lige et link:
http://dk.mt.com/dk/da/home/supportive_content/specific_overviews/eN1201_juice.html
Skriv et svar til: Metoder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.