Matematik

Funktioner

02. maj 2012 af Star04 (Slettet) - Niveau: A-niveau
  Hjælp til disse opgaver:    816:    Opstil en tabel over sammenhørende x- og y-værdier, for hver af funktionerne f og g, når f(x) = -1/3x+3 og g(x)= x + 7.    Tegn graferne og angiv monotoniforholdene for hver af funktionerne. Aflæs koordinaterne til de to linjers skæringspunkt og kontroller om aflæsningen er korrekt ved indsættelse i forskifterne.      817:    Opstil en funktionstabel for funktionen f(x) = x2 + 2x + 3, og angiv monotoniforholdene, samt koordinaterne til minimum.    822:    Se s. 95 i vedlagte bog.    På forhånd tak! 
Vedhæftet fil: matA1opgaver.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2012 af peter lind

Hvad er du i tvivl om ? Det er jo rimelig simple opgaver.

Du slipper nemmest om det ved at bruge et regneark


Svar #2
02. maj 2012 af Star04 (Slettet)

Jeg kan ikke forstå det med monotoniforholdene? 

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2012 af peter lind

Du skal angive hvornår funktionerne er voksende og hvornår de er aftagende


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.