Fysik

deltaE=oJ hvad betyder det?

02. maj 2012 af Pinkeyyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

deltaE=0J hvad betyder denne ligning? er der nogle der kan forklare mig det?

og denne:

deltaE·c·m·deltaT ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

At ΔE = 0 betyder åbenbart, at energien ikke ændredes.

Ligningen

ΔE = c·m·ΔT

udtrykker sikkert den energimængde ΔE der skal tilføres for at opvarme et legeme med massem m og specifik varmekapacitet c med temeperaturændringen ΔT .


Skriv et svar til: deltaE=oJ hvad betyder det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.