Fysik

Hjælp hubbles lov

17. maj 2012 af dellefar10 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et objekt bevæger sig sådan, at z = −0,85. Det udsendte lys har laboratorie-bølgelængden 630 nm  .
Hvordan bevæger objektet sig i forhold til os, og hvad er bølgelængden af lyset, når det bliver modtaget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2012 af peter lind

z = Δλ/λ = v/c  hvis z ikke er for stor.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2012 af peter lind


Skriv et svar til: Hjælp hubbles lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.