Matematik

Mat A

24. maj 2012 af solsorten1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bruge hjælp til alle 3 opgaver, nogen der kan klare dem?

Vedhæftet fil: SAM_0825.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2012 af Nilletøz (Slettet)

Har du selv et bud? 


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. maj 2012 af 012343210

a)

1. Løs t for y(t)=0 og find tiderne hvor kassen står på jorden

2. Bereng x(t) til de fundne tider

3. Træk de 2 x(t) værdier fra hinanden og afstanden er dermed fundet

 

b)

1. beregn t hvor y'(t)=0, Der vil sandsynligvis være flere resultater, men den korrekte er den som ligger mellem de 2 tider fundet i del a (eventuelt tjek at dette er et maksimum)

2. udregn r'(t) og indsæt den fundne tid.

 

c) beregn r''(t) <- hvilket er lig med a(t) (accelerationen) og indsæt t=0 i udtrykket.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

c) Accelerationsvektoren er vektoren r''(t) , og dens størrelse er længden |r''(t)| af denne vektor. Disse skal bestemmes til tiden t = 0.


Svar #4
24. maj 2012 af solsorten1 (Slettet)

Jeg har aldrig haft om vektorfunktioner, da det er eksamenstræning i ukendt stof. Så hvis jeg kunne få en kort gennemgang af det på CAS ville det være rart, fordi jeg er ikke helt med. Jeg har haft om vektor 3D hvilket jeg heller ikke er særlig god til, derfor skal jeg have en konkret gennemgang,


Skriv et svar til: Mat A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.