Matematik

Løse ligning med e

27. maj 2012 af wonk (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven lyder

Bestem s>0 så es-1=-e2s

Jeg har siddet med denne opgave i noget tid nu. Mit problem er, at jeg ikke kan se hvordan jeg skal kunne "opløse" e i ln pga. leddene.

Er nogle hjælpsomme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2012 af peter lind

kald y = es. Det giver ligningen y -1 =-y2, som du kan løse


Skriv et svar til: Løse ligning med e

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.