Matematik
Nemt mat!
29. august 2005 af
Stine pigen (Slettet)
Ja der skal bestemmes rødder i denne opgave her :
f(x) = 5x^3-2x^2-3x
0 = x(5x^2-2x-3)
x=0 v 5x^2-2x-3
er den løst så?
f(x) = 5x^3-2x^2-3x
0 = x(5x^2-2x-3)
x=0 v 5x^2-2x-3
er den løst så?
Svar #1
29. august 2005 af PhoSpheer (Slettet)
Ikke helt. Du skal også løse for 5x^2-2x-3=0, men x=0 er rigtig nok.
Svar #2
29. august 2005 af Duffy
f(x) = 5x^3-2x^2-3x
______________
f(x) = 0
x(5x^2-2x-3) = 0
x*(5*x+3)*(x-1) = 0
x E {-3/5, 0, 1}
Duffy
______________
f(x) = 0
x(5x^2-2x-3) = 0
x*(5*x+3)*(x-1) = 0
x E {-3/5, 0, 1}
Duffy
Svar #3
29. august 2005 af Stine pigen (Slettet)
x E {-3/5, 0, 1}
0, 1 har du fra ligningen af men hvordan finder du -3/5? hvad gør du?
0, 1 har du fra ligningen af men hvordan finder du -3/5? hvad gør du?
Skriv et svar til: Nemt mat!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
