Matematik

K o?

02. juni 2012 af Abduk (Slettet)

  Ko =3000 , r = 7% , n=9 , beregn K


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2012 af jnl123

Kn = K0 * (1+ r/100)n


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt renteformlen

Kn = K0 · (1+r)n


Svar #3
02. juni 2012 af Abduk (Slettet)

#1 

Hvad kalder man denne formel? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. juni 2012 af jnl123

kapitalfremskrivning

eller renteformlen

eller renters rente - formlen


Svar #5
02. juni 2012 af Abduk (Slettet)

taak :) jnl123


Skriv et svar til: K o?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.