Matematik

Hvordan regner men Tyrkisk Lira

15. juni 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hej, jeg er igang med at finde ud af, hvordan man regner Tyrkiske Lira- Til Danske Kroner.

Skal man gange med noget ?

Håber i vil hjælpe (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2012 af Krabasken (Slettet)

Prøv at google bankerne valuta-tabeller . . .

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2012 af SuneChr

100  Tyrkisk Lira  TRY  =  324,37  kr.

    1  Tyrkisk Lira  TRY  =  3,2437  kr.

100  kr.  =  30,829   TRY

    1  kr.  =  0,30829  TRY

 


Skriv et svar til: Hvordan regner men Tyrkisk Lira

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.