Matematik
Hvordan skal ordet "redegør" forståes ?
Fx spørgsmål 1 lyder: Redegør for integration ved substituasion <--- Spørge de om et bevis eller ?
Svar #2
16. juni 2012 af mathon
redegør = forklar sammenhængen i og brugen af...
udgangspunkt:
(F(g(x))) ' = f(g(x))·g '(x)
hvorfor
∫f(g(x))·g '(x)dx = F(g(x)) + k
og
for u = g(x) og dermed du = g '(x)dx
a∫b f(g(x))·g '(x)dx = α=g(a)∫β=g(b) f(u)du = F(β) - F(α)
Skriv et svar til: Hvordan skal ordet "redegør" forståes ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
