Matematik
hurtig mat opgave
21. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
hvis f(3) = 5 og fordoblingskonstant er 4
hvad er f(7) og f(11) så?
hvad er f(7) og f(11) så?
Svar #1
22. september 2003 af Rune G. (Slettet)
Spørgsmålet går måske også lidt på hvad fordoblingskonstanten egentlig er?
Det hænger sig til exponential-funktioner og hænger sammen med hvor lang tid der går før end funktionsværdien er fordoblet. Så hvis f(3) = 5 og fordoblingskonstanten er 4 er
f(3+4) = f(7) = 2*5 = 10
og
f(7+4) = f(11) = 2*10 = 20
Det hænger sig til exponential-funktioner og hænger sammen med hvor lang tid der går før end funktionsværdien er fordoblet. Så hvis f(3) = 5 og fordoblingskonstanten er 4 er
f(3+4) = f(7) = 2*5 = 10
og
f(7+4) = f(11) = 2*10 = 20
Skriv et svar til: hurtig mat opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
