Matematik

endnu et bevis

10. august 2012 af Fandafaulitus (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

vedhæftet

Vedhæftet fil: Document3.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2012 af zetamorf (Slettet)

[a]⇒[b] Hvis K er kompakt, så er ∩G=∩(Fλ)λ∈Λ under de givne betingelser ligeledes kompakt og du har

λ∈ΛFλ=(∪λ∈ΛFλc)c=(∪i∈I, I endFλic)c=∩i∈I, I endFλi≠Ø

Den anden implikation er ligeså let :-)


Skriv et svar til: endnu et bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.