Matematik

Haster virkelige meget! hjælp

23. august 2012 af line000 (Slettet)

Hey folkens!

Jeg sidder her med nogle opgaver som jeg ikke rigtig kan forstå, og vil derfor godt have jeres hjælp hvis det kan lade sig gøre.

1) Afrund 4,56 (1 decimaltal)

2) Afrund 24, 845 (1 decimaltal)

3) Afrund 77, 63 ( helt tal) 

4) Afrund 44, 773 ( 2 decimaltal)

 

Afrund til nærmeste 25 øre:

1) 5, 84 kr. Afrundes _____________kr

2) 3, 15. afrundes til _____________kr

Skriv de tal, der mangler i talrækken:

0-3-8 _ 24_

 

På forhånd tak!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2012 af JM93 (Slettet)

1) Afrund 4,56 (1 decimaltal)
Her afrunder du til 1 decimal - altså, kun ét tal efter kommaet.
Hvis 2. tal bag kommaet er 5 eller over runder du op (0,46 = 0,5)
Det gør du også i 2)

3) Afrund 77, 63 ( helt tal)
Her runder du op til nærmeste tal.
Hvis tallene bag kommaet er 0,50 eller højere runder du op til næste hele.
(22,52 = 23)

4) Afrund 44, 773 ( 2 decimaltal)
Her skal du runde op til 2 tal efter kommaet, så hvis 3. tal er 5 eller over, runder du 2. tal op.
(0,238 = 0,24)

Afrund til nærmeste 25 øre:
Du runder bare op, så du rammer enten x,25 x,50 x,75 eller x,0
F.eks.:
1,07 = 1,25
1,40 = 1,50
1,67 = 1,75
1,99 = 2

Håber det hjalp :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2012 af Andreww (Slettet)

1) = 4.6

2) = 24.85

3) = 78

4) = 44.77

 

---------

1) er 84 tættest på 75 eller på 100 ?

2) samme fremgangsmåde

 

0 - 3 - 8 - 15 - 24 - 35

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2012 af Andreww (Slettet)

#1

1,07 er tættere på 1,00 kr end på 1,25 kr

I øvrigt er

1,07 ≠ 1,25
1,40 ≠ 1,50
1,67 ≠ 1,75
1,99 ≠ 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2012 af JM93 (Slettet)

Haha, jeg ville også have skrevet 1,17 - ved ikke lige hvad jeg tænkte på xD


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2012 af JM93 (Slettet)

Men Andreww, hun lærer ingenting af, at du bare giver hende svaret.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. august 2012 af Andreww (Slettet)

#5

Du har ganske ret, - dette er dog så simpelt at et resultat er ligeså hjælpende efter min mening.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2, #6

2) Resultatet skulle afrundes til 1 decimaltal. Forkerte resultater kan virke mere forvirrende end hjælpende.

#0

Skriv de tal, der mangler i talrækken:

0-3-8 _ 24_

Forskellen mellem to på hinanden følgende tal stiger med det samme tal.


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. august 2012 af Andreww (Slettet)

#7

Bevares, - læsefejl.


Skriv et svar til: Haster virkelige meget! hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.