Matematik

funktioner

30. august 2012 af ayahj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej

Har lidt problemer med denne opgave :)

Vedhæftet fil: Document1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af NejTilSvampe

overvej at uploade i .pdf format fremover.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2012 af nielsenHTX

der gælder at når f '(x)=0 så har f(x) et maks/minimum . (det er nok til at bestemme hvad der er hvad her)

der gælder også at når f '(x)>0 er f(x) voksende og når f '(x)<0 er f(x) aftagende.

hvad er så hvad?


Svar #3
30. august 2012 af ayahj (Slettet)

hmm det skal jeg nok.... 
Men var der ik noget du ku hjælpe mig med?


Svar #4
30. august 2012 af ayahj (Slettet)

hmm kan det passe at A funktionen passer til f ' (x) ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2012 af nielsenHTX

#4 nej.


Svar #6
30. august 2012 af ayahj (Slettet)

nåh så er B funktionen f ' (x) men kan du forklare mig det hvorfor er ik hel med på det?

På forhånd tusind taaak


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2012 af nielsenHTX

#6 der gælder for B at hver gang A har et lokalt maks/min så er B=0 (f '(x)=0)

der gælder også at når A er aftagende så er B negativ og omvendt, derfor er B= f '(x) og A= f(x)


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.