Matematik

Kompleks ligninger

04. september 2012 af Lescort - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg sidder fast i det her opgave, håber i kan hjælpe mig.

Vi skal vise at denne ligningen har rødderne 0,1,2i og -2i

 

X4-X3+4X2-4X=0

tAK


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2012 af peter lind

Sæt x = 0 ind i venstre side og vis at resultatet er 0. Sæt x = 1 ind i venstre side og vis at reaultatet er 0 o.s.v.


Svar #2
04. september 2012 af Lescort

MANGE TAK PETER :0)


Skriv et svar til: Kompleks ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.