Matematik

FUNKTION

06. september 2012 af STX2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet lyder:

 

"En funktion f er bestemt ved f(x) = b * a2 Grafen for f går gennem punkterne (2,20) og (4,80)

Bestem tallene a og b"

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af Tyrael (Slettet)

#0

Det er en eksponentiel udvikling af typen f(x) = b · ax

Du er givet punkterne (2,20) og (4,80).

Benyt x2-x1√(y2/y1) = a.

Benyt dernæst b = (y1 / ax1).


Svar #2
06. september 2012 af STX2010 (Slettet)

Hvad vil det sige? Formlerne ser bekendte ud, men hvilke tal sættes i dem?


Skriv et svar til: FUNKTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.