Kemi

Ligevægts konstant opgave?

10. september 2012 af Ya Mahdy Adrekna (Slettet)

Jeg har et ligevægt udtryk som lyder (0,11)^2  /  (0,025)^2  *  (0,015) 

 

Jeg skal 1) finde temp. i kevin..

             2) se om ligevægten går til hjre eller venstre

 

Hvordan bærer jeg mig ad ? 


Svar #1
10. september 2012 af Ya Mahdy Adrekna (Slettet)

der er tale om 2CO(g) + O2(g) <---> 2CO2 (g)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2012 af mathon

 

                                          ΔG  = ΔGΘ - R·T·ln(Q)

                             
                                          Q = [CO2]2 / ([CO]2·[O2])

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2012 af mathon

    hvis
                     Q > Kc forskydes ligevægten mod venstre

                     Q < Kc forskydes ligevægten mod højre

                     Q = Kc er der stationær ligevægt


Skriv et svar til: Ligevægts konstant opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.