Matematik

Kvadratsæninger (Bruges baglæns) HJÆLP

12. september 2012 af iskander2990 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har disse 5 opgaver om kvadratsæninger.

Opgaven lyder "Brug kvadratsætninger "baglæns" til at omskrive nedenstående udtryk"
Her er opgaverne.

1. k2 + 16 – 8k =
2. 4x2 + 16y2 + 16xy =
3. 36 + 4b2 – 24b =
4. 12m + 4 + 9m2 =
5. -8nk + n2 + 16k2 =

Tak på forhånd
Ali Iskandar ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2012 af mathon

1.

                k2 - 2·k·4 + 42  =  (? - ?)2


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2012 af mathon

2.
               (2x)2+ 2
·(2x)·(4y)  + (4y)2  = (? + ?)2


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2012 af Aristote (Slettet)

Ligningen for en kvadratsætninger er: (a + b)2 = a2 + b2 + 2ab

Så er det bare at gå det til at så på den rette måde :)

eks. istedet for 16 så 42


Svar #4
12. september 2012 af iskander2990 (Slettet)

Det forstår jeg ikke. Jamen nu skal jeg skrive det "baglæns", så kan jeg da ikke regne dem ud.
Jeg er virkelig på røven. Det er med i en aflevering som jeg skal aflevere imorgen -.- og forstår intet af kvadratsætninger -.-

 


Svar #5
12. september 2012 af iskander2990 (Slettet)

Forstår det ikke, men tak for hjælpen. Prøver et andet sted. Eller hvis i gad, ville i så ikke lige regne dem for mig?? Please -.-

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2012 af Aristote (Slettet)

Baglæns kan også være forvirrende. Der skulle måske nærmere stå opformuler/omstrukturer - flyt talene rundt så de ligner en kvadratsætning.

Håber det hjalp :)


Skriv et svar til: Kvadratsæninger (Bruges baglæns) HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.