Matematik

Find grænseværdier

20. september 2012 af Silahm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej allesammen,

Er der nogen, som kan hjælpe mig med følgende opgave, som skal løses via håndkraft:

 

f(x) = (1/x)-(cosx/sinx)
 

Find grænseværdierne limx → 0+ f(x)          og          limx → π- f(x)

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af Andreww (Slettet)

f(x) = (1/x)-(cosx/sinx)

Mit bud er:

limx → 0+ f(x) = ∞ - ∞ = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2012 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Find grænseværdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.